Συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό είχε την Πέμπτη ο πρόεδρος των Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων κ. Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος για θέματα αρμοδιότητάς του που αφορούν τα Περιφερειακά Μέσα, δίδοντας έτσι την ευκαιρία για μια συζήτηση ουσίας και για τα ζητήματα της Αιγιάλειας.

Στο επίκεντρο της ατζέντας της συζήτησης βρέθηκε το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πλαστήρα και του «λεηλατημένου» Κολυμβητηρίου, του οποίου η χρήση αποτελεί πάντα ένα μεγάλο ερωτηματικό για την πόλη. Για το θέμα αυτό ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» αντάλλαξε απόψεις με τον κ.Ανδριανό ο οποίος αναμένει μια ολοκληρωμένη βιώσιμη και εφαρμόσιμη πρόταση για να εξετάσουν οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού εάν δύναται να ενταχθεί στο πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων του 2015 με παράλληλες δυνατότητες μέσω του ΕΣΠΑ, θέμα που θα εξεταστεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

«Η Αιγιάλεια θα πρέπει να μην χάσει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία του ενδιαφέροντος του κ. Ανδριανού για τους αθλητικούς χώρους της ελληνικής περιφέρειας που μπορούν να αποτελέσουν υγιές κύτταρο του Αθλητισμού και στέγη των συλλόγων της κάθε περιοχής. Για την Αιγιάλεια η υπόθεση του Κολυμβητηρίου θα πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά ώστε εάν δεν υπάρχει ικανό «Business Plan» (μπιζνες πλαν) να εξεταστεί η προοπτική αλλαγής χρήσης, ειδικά λόγω των αναγκών της περιοχής για ένα σύγχρονο γήπεδο Μπάσκετ που έχει ανάγκη ο Δήμος μας» σχολίασε ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον κ.Ανδριανό και για αυτό θα ζητήσει με επιστολή του προς τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα να συζητηθεί στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.