Αυτό που συζητούσαμε με αγνώστους στην συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στα Παλαιά Σφαγεία στην Πάτρα ήταν το εξής...

Πως γίνεται μια γυναίκα να σου ξυπνά χιλιάδες συναισθήματα με την παρουσία της και την φωνή της! Είναι η "γκόμενα" που όλοι οι άνδρες θα ήθελαν, η σύντροφος, η κολλητή και πολλά ακόμα...

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι φαινόμενο!


Τι και αν είναι ένα νέο όνομα στην δισκογραφία έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες καθώς είναι ένα κορίτσι που τραγουδάει με την ψυχή της και αισθάνεται τα τραγούδια.

Αυτό που δεν είχαν προσέξει οι περισσότεροι είναι πως η Μποφίλιου «γεμίζει» την σκηνή! Ανεβαίνει και μόνο με τους μουσικούς της και την μελωδική φωνή της ταξιδεύει τους θεατές με μεγάλο ενθουσιασμό και με αίσθημα!


Νατασσα Μποφιλιου live Παλαια Σφαγεια Πατρων

Η συναυλία ξεκινούσε στις 21:00 και εμείς φτάσαμε 20:45 και αυτό που αντικρίσαμε ήταν πρωτόγνωρο για έναν "μη εμπορικό" καλλιτέχνη.

Ο χώρος των Παλαιών Σφαγείων κατάμεστος και η ουρά έξω αρκετά μεγάλη που το καταλάβαινες βέβαια και από τα οχήματα που είχαν σταθμεύσει στην Ακτή Δυμαίων.

Για περισσότερο από 2 ώρες η Νατάσσα Μποφίλιου στην τελευταία παράσταση του προγράμματος "Πάμε Ξανά” με «συνταξιδιώτες» της τον Θέμη Καραμουρατίδη και την εκπληκτική ορχήστρα, πραγματικά δημιούργησαν ένα άψογο αποτέλεσμα.

"Εν λευκώ", “Mέτρημα”, "Τσιγάρα βαριά", "Μην Κλαις", "Το δίχτυ" γέμισαν το κοινό με συγκίνηση, αλλά και προσμονή για την επόμενη εμφάνισή της στην Πάτρα.

Δείτε τις φωτογραφίες του Ιωσήφ Ιωσιφίδη:


Διοργανωτές της μαγικής βραδιάς - Βreak Event (Βίβιαν Μοθωνάιου Γεωργακάκη - Μάνος Γεωργακάκης)