Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Ατομικό Πρωτάθλημα μπόουλινγκ «Βενιζέλεια 2014» που έγινε στην εντυπωσιακή και μοναδικό αίθουσα Mega Place των Χανίων, με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από συλλόγους όλης της χώρας. 

Νικητής ήταν ο Ανδρέας Μαρουλάκης από το σύλλογο Χανιά 2000, κερδίζοντας στον τελικό του Ρίτσαρντ Λα Φάιλ (Richard La File) του ίδιου συλλόγου. Στα ημιτελικά ο Ανδρέας είχε αποκλείσει το Νίκο Παπαπετρόπουλο (Corfu BC Κέρκυρας) και ο Ρίτσαρντ το συναθλητή του (Χανιά 2000) Ντίνο Ψιστάκη. 

Καλύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης με 289 κορίνες από τον αθλητή του IBC Ηρακλείου Νίκο Καρούζο, καλύτερη αθλήτρια της διοργάνωσης και 9η στην συνολική κατάταξη ήταν η Νατάσα Ροβιθάκη, αθλήτρια του Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης και μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών. 

Στο περιθώριο των αγώνων στα Χανιά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (ΕΟΜ) Άγγελος Τσουρούπης, είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των συλλόγων μπόουλινγκ της Κρήτης, με κεντρικό θέμα το αγωνιστικό πρόγραμμα της περιόδου 2014-2015, που ξεκίνησε από την Κρήτη, με τα «Βενιζέλεια 2014». Να θυμίσουμε ότι παρόμοιες συναντήσεις έγιναν και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, με τους εκπροσώπους των συλλόγων των αντίστοιχων περιοχών.