Την Τρίτη στις 23 του μήνα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και η ΠΑΕ περιμένει όλο τον κόσμο της Πάτρας στο πλευρό της, σε έναν παιχνίδι που θα διοργανώσει έτσι ώστε να έχει χαρακτήρα γιορτής.  

Παράλληλα μέσα από τον αγώνα αυτόν, φέρνοντας στην Πάτρα μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της ΠΑΕ προσδοκούν και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στα ταμεία τους από την πώληση των εισιτήριων.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Δημήτρης Σπανός έχει δηλώσει ότι η ομάδα του απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος θα κάνει το καλύτερο που μπορεί, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες βλέπουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σαν έναν ματς κίνητρο, μία ευκαιρία που τους δίνεται για να κάνουν το άλμα στη καριέρα τους.

Ο αγώνας θα γίνει στις 7 το απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Κώστας Κιάσσος παραιτήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από την θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, πόστο που είχε αναλάβει πριν από μερικές μέρες.

Οι λόγοι του διαζυγίου δεν έχουν γίνει γνωστοί. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον όμιλο του Ολυμπιακού έχει ως εξής : Πανιώνιος - Φωστήρας (24/09, 19:00), Παναχαϊκή - Ολυμπιακός (23/09, 19:00).