Ήταν μία από τις ομορφότερες δράσεις, μία από τις ομορφότερες εκδρομές της ομάδας Πεζοπορίας του ΑΣΤΟ.

Ο Αντιεφησυχαστικός Σύλλογος Τωρινών Ονειροπόλων πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο μία από τις extemme φθινοπωρινές κατασκηνώσεις του, φτάνοντας στις κορυφές του Παναχαϊκού.

Τα μέλη του Συλλόγου στην διήμερη δράση τους ανέβηκαν αρχικά στα 1.300 μέτρα όπου κατασκήνωσαν και την άλλη μέρα το πρωί έφτασαν στην δεύτερη σε ύψος κορυφή του Παναχαϊκού, στη θέση Βοδιά στα 1.836 υψόμετρο.

Περπατώντας από το παλιό Σανατόριο μέχρι λίγο πιο κάτω από το καταφύγιο, εκεί όπου κατασκήνωσαν, κοιμήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου κάτω από τα αστέρια! Στην κυριολεξία. Κάτω από αστέρια έχοντας μία φοβερή θέα από τον Παναχαϊκό  που έμοιαζε την μία να καίγεται από τις φλόγες του ηλιοβασιλέματος και από τη μία να ακτινοβολεί από την λάμψη του πρώιμου φεγγαριού.

Γιατί όταν φτάνεις σε ένα τέτοιο σημείο όπως έφτασαν τα μέλη του Αντιεφησυχαστικού Συλλόγου Τωρινών Ονειροπόλων όλα γίνονται μπροστά στα μάτια σου, όλα είναι υπέροχα. Και το βράδυ, τα μεσάνυχτα, μέσα από την σκιά της φλόγας της φωτιάς, τα άστρα να χορεύουν από πάνω σου, συνδυάζοντας τον ρυθμό  τους με τα φώτα της Πάτρας που χορεύουν κάτω από τα πόδια σου.

Τα λόγια είναι περιττά. Οι φωτογραφίες των μελών της ομάδας Πεζοπορίας του ΑΣΤΟ που συμμετείχαν στην δράση τα λένε όλα.

(Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα του ΑΣΤΟ στο Facebook). 


Την μέρα...


Τη νύχτα...