Το πρόγραμμα στο Καλοκαιρινό Χάραμα φέτος ήταν εξαιρετικό… Οι καλλιτέχνες συνεργάστηκαν άψογα και κάθε εβδομάδα κατάφερναν να γεμίζουν έναν μαγαζί, που χωράει πολύ κόσμο και όλοι τους να φεύγουν ευχαριστημένοι.

Το προσωπικό ήταν άψογο στην εξυπηρέτηση και τα βράδια μας απέκτησαν ενδιαφέρον!

Το Σαββατόβραδο το Χάραμα έριξε αυλαία και το κλίμα ήταν πολύ διαφορετικό… Από τα highlights όταν η Ραλία Χρηστίδου τραγουδούσε και οι Γρηγόρης Πετράκος, Βίκυ Καρατζόγλου, Γιώργος Μπίλιος και ο Αλεξ έσερναν τον χορό.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι οι καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν το κοινό με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι το χάραμα και με αφορμή το «τέλος» συλλέξαμε κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές τους, που δεν έγιναν ποτέ εξώφυλλο.

Eίναι φωτογραφίες backstage…


Οι συντελεστές του φετινού προγράμματος ήταν οι: Γρηγόρης Πετράκος, Ραλία Χρηστδου, Βίκυ Καρατζόγλου, Σπύρος Κουτσοβασίλης, Μαρία Ιωαννίδου, Μαρίνα Λουκά, Γιώργος Μπίλιος, Δήμητρα Θεοφανίδη μαζί με ένας από τους καλύτερους στο μπουζούκι σε όλη την Ελλάδα τον Xρήστο Βασιλόπουλο και τους εξαίρετους μουσικούς (Χρήστος Παναγιώτου, Μπάσο: Αρτέμης Μπεκρόπουλος, Πλήκτρα: Πάνος Παναγόπουλος, Κιθάρα: Σίμος Νικολόπουλος, Κρουστά: Άκης Χατζημικές, Τρομπέτα: Ιάσονας Βάκρινος, Τρομπόνι: Τίμος Ζενέλι, Βιολί: Νεκτάριος Κουρής, Τύμπανα: Χρήστος Παγκόπουλος).

Να σημειώσουμε πως το πρόγραμμα, καλλιτεχνικά και σκηνοθετικά επιμελήθηκε ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος!

Μαζίτουςήτανο super Silent comedy performer, Alex de Paris...