Με επιτυχία διεξάχθηκε η πρώτη μέρα του τουρνουά του Προμηθέα Πατρών στο γήπεδο της ΕΑΠ.

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας η ομάδα του Λαυρίου επικράτησε του Παναρκαδικού με 59-45 στηριζόμενη στην πολύ δυνατή άμυνα της. Στον  δεύτερο αγώνα ο γηπεδούχος Προμηθέας  επικράτησε της Δόξας Λευκάδας με 71-66 έπειτα από καλή εμφάνιση.

Το τουρνουά συνεχίζεται  το Σάββατο στο γήπεδο της ΕΑΠ με τους αγώνες: 17:00 Δόξα Λευκάδας – Αρκαδικός και  19:00 Προμηθέας – ΓΣ Λαυρίου. Στο μεταξύ πριν από μερικές μέρες έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Προμηθέα, στο Ίδρυμα Δημητρίου και Λίλης Σταυροπούλου.

Παρόντες ήταν το Δ.Σ. της ομάδας, το τεχνικό τιμ, αλλά και οι παίκτες με τον πρόεδρο του σωματείου Βαγγέλη Λιόλιο να τονίζει μεταξύ άλλων: «Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τον αθλητισμό, το μπάσκετ, τον Προμηθέα και γι’ αυτό είμαστε εδώ.

Εδώ, σε αυτή την αίθουσα είναι το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου. Ο Προμηθέας ξεκίνησε ταπεινά και θα συνεχίσει έτσι».  Ο Μάκης Γιατράς, θα ηγηθεί και φέτος της προσπάθειας, έχοντας δίπλα του στο τεχνικό τιμ τους Χρήστο Μήλα, Λουκά Λεονάρδο και στη θέση του γυμναστή τον Γιώργο Τάνταρο.

Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τους: 4. Γιάννης Ντιπ, 5. Γιώργος Λάππας, 6. Δημήτρης Κατιάκος, 7. Βασίλης Γιαννικόπουλος, 8. Γιώργος Πετρόπουλος, 9. Νίκος Πέττας, 10. Κωνσταντίνος Τασσόπουλος, 11. Σωκράτης Μαναβόπουλος,

12. Βλάντο Πέτροβιτς, 13. Γιάννης Χαμηλός, 14. Θανάσης Σουφλιάς, 15. Παναγιώτης Νικολάου, 16. Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, 17. Δημήτρης Σερέτης, 18. Κώστας Μαλτέζος και 19. Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος.