Μετά από αρκετούς μήνες το γωνιακό κτίριο στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην συμβολή με την Παναχαϊκού, ανοίγει και πάλι.

Πρόκειται για το κτίριο που στεγαζόταν εδώ και ορισμένα χρόνια το Orient Express, το οποίο ύστερα από απόφαση του ιδιοκτήτη του Γιώργου Κοτοπούλη έκλεισε, με τον Πατρινό επιχειρηματία να ανοίγει το "Banana Moon" στην οδό Γερμανού.

Το νέο κατάστημα στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, σε μία από πιο καλές γωνίες της Πάτρας, το ανοίγει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, ο Α. Μελιγκώνης (που είναι και ιδιοκτήτης του γνωστού καφέ «Ελληνικόν» στην Μαιζώνος, κοντά στην Μητρόπολη).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το μαγαζί που θα λειτουργήσει σε λίγες μέρες από τώρα θα είναι μπυραρία – μπιστρό, ενώ οι εργασίες στον χώρο ήδη έχουν ξεκινήσει. Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι η ονομασία του νέου καταστήματος που σίγουρα θα δώσει μία νέα πνοή στην Πλατεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ακίνητο έχει μετατραπεί κατά καιρούς σε πολλές μορφές καταστημάτων: Πριν από αρκετά πολλά χρόνια ήταν κτίριο όπου γίνονταν δημοπρασίες, αργότερα εκεί είχε γίνει το παλιό Buzzy Corner, στη συνέχεια είχε γίνει Mac Donald’s για να το πάρει, λίγο μετά ο Γιώργος Κοτοπούλης και να το κάνει Orient Express.

Είναι ένα μαγαζί – γωνία που είναι καλό για το σύνολο της Πλατείας να λειτουργεί, σε μία πλατεία γύρω από την οποία δραστηριοποιούνται δεκάδες καταστήματα εστίασης, έχοντας το καθένα από αυτά, το δικό του χαρακτήρα.