Ένας πατέρας και ο γιος του αναγκάστηκαν να δαγκώσουν ένα σκύλο και να το μαχαιρώσουν με ένα ψαλίδι κήπου, όταν επιτέθηκε στο κατοικίδιο ζώο τους κατά τη διάρκεια μια βόλτας σε ένα προαστιακό δρόμο.

Ο Luke από τη Βρετανία, μαχαίρωσε επανειλημμένα ένα bull terrier με το εργαλείο καθώς ο ίδιος προσπάθησε απεγνωσμένα να απελευθερώσει τον σκύλο του από τα δόντια του ζώου.

Όταν η Staffie, όπως λεγόταν το bull terrier, αρνήθηκε να αφήσει το ζώο παρά τις μαχαιριές, ο νεαρός άντρας, τον δάγκωσε στο κεφάλι!

Το περιστατικό συνέβη όταν το ζώο, ενώ περπατούσε με δύο παιδιά, ξέφυγε από την προσοχή τους και επιτέθηκε στο άλλο ζώο ενώ οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπήκαν στον κόπο να βοηθήσουν αφού ήταν... απασχολημένοι με τη βιντεοσκόπηση της σκηνής με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο Luke, ο οποίος πάσχει από διαταραχή μετά-τραυματικού στρες, σύμφωνα με το newsbomb, δήλωσε:

«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Πηγαίναμε στη γιαγιά μου για να της περιποιηθούμε τον κήπο της κι έτσι είχαμε μαζί μας το ψαλίδι» 

«Το σκυλί ήρθε και πήδηξε στο λαιμό του Sky, και ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου για το σκυλί μου, γι 'αυτό ακριβώς αντέδρασα έτσι και τον χτύπησα με ότι είχα πάνω μου»

Δείτε τις εικόνες