Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους το παραμύθι "Η Κοιμωμένη ξύπνησε" από το Θέατρο του Νέου Κόσμου στα πλαίσια του Επετειακού 33ου Φεστιβάλ Πάτρας 2014.

Η Κοιμωμένη Ξύπνησε της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου είναι μία διασκευή του γνωστού και αγαπημένου παραμυθιού της Ωραίας Κοιμωμένης του Ουΐλλιαμ Σαίξπηρ. Πρόκειται για ένα παραμύθι για παιδιά κάθε ηλικίας καθώς η Κοιμωμένη κοιμάται και ξυπνάει στο σήμερα!


Τα μικρά και μεγάλα παιδιά που παρακολούθησαν την παράσταση στο Ρωμαϊκό Ωδείο, απόλαυσαν ένα σύγχρονο παραμύθι καθώς τα μηνύματα που έστελνε απευθύνονταν σε όλους. Ετσι, δίκαια μικροί και μεγάλοι ξέσπασαν σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα και αποθέωσαν τουςΑμαλία Αρσένη, Ανθή Ευστρατιάδου, Χρήστο Πίτσα, Σταύρο Σβήγκο, Ευαγγελία Συριοπούλου, Ορέστη Τζιόβα και Φωτεινή Τιμοθέου.


Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, που μας χάρισαν μία ακόμη sold-out παράσταση. 

Συνεχίζουμε αμείωτη την προσπάθεια μας που ξεκίνησε πριν 33 χρόνια, η ανταπόκριση μέχρι τώρα του πατρινού κοινού το οποίο έχει αντίληψη και σωστό "θεατρικό ένστικτο" μας και επιβραβεύει με το ζεστό του χειροκρότημα τους συντελεστές της κάθε παράστασης, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.