Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, στο Αιγαίο και στη Βόρεια Κρήτη, περιμένουμε την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς και στη Νότια Κρήτη στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Ωστόσο, κατά τόπους οι άνεμοι θα ενισχυθούν πρόσκαιρα σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι, 4 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια και στα βόρεια οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ, και στην αρχή της ημέρας στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.