Επεισόδιο προκλήθηκε προχθές το μεσημέρι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Πύργου, όταν νεαρός πατέρας επιτέθηκε φραστικά σε γιατρό ενώ στη συνέχεια έσκισε και το πουκάμισο Αστυνομικού που κλήθηκε για το περιστατικό.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο πατέρας επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, αναζητώντας γιατρό Ορθοπεδικό για να εξετάσει το 10χρονο παιδί του. Εκεί τον ενημέρωσαν πως επειδή το παιδί είναι ανήλικο θα πρέπει να το δει Παιδοορθοπεδικός και πως δε μπορεί να το αναλάβει γιατρός του νοσοκομείου.

Ο πατέρας, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έγινε έξαλλος και ξέσπασε σε ύβρεις και φωνές ακόμα και στον διευθυντή της Ορθοπεδικής που έσπευσε στα ΤΕΠ, από τα χειρουργεία που βρισκόταν, για να του εξηγήσει που ακριβώς έπρεπε να απευθυνθεί.

Υπάλληλος της υπηρεσίας φύλαξης (σεκιούριτι) κάλεσε την Αστυνομία ωστόσο ούτε και τότε ο εκνευρισμένος πατέρας ηρέμησε. Αντιθέτως, κινήθηκε εναντίον του Αστυνομικού και μάλιστα του έσκισε το πουκάμισο!

Λίγα λεπτά αργότερα όπως αναφέρει το ilialive οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας όπου και κρατείται μετά την αυτεπάγγελτη μήνυση που του έγινε για αντίσταση κατά της αρχής. Χθες οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 5 Σεπτέμβρη.