Το ψάξαμε, το ψάξαμε τελικά μάλλον ξετρυπώσαμε το μέρος στο οποίο θα λειτουργήσει το νέο (παλιό) «Beau Rivage».

Όπως είχε γράψει το Patrasevents.gr, το «Beau Rivage», το παλιό μαγαζί που είχε γράψει την δική του ιστορία στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας, το κατάστημα της οικογένειας Σιαμπάνη θα λειτουργήσει και πάλι τον φετινό χειμώνα, μετά από αρκετά χρόνια αν όλα πάνε κατευχήν.

Το γεγονός αυτό αποτελεί από μόνο του είδηση. Αυτό που κάνει όμως ακόμα πιο καυτή την είδηση, είναι το κτίριο το οποίο θα φιλοξενήσει το «Beau Rivage», σύμφωνα με πληροφορίες είναι το ακίνητο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στον πιο εμπορικό πεζόδρομο της Πάτρας, στην Ρήγα Φεραίου!


Πρόκειται για το κτίριο που φιλοξενούσε κάποτε το κατάστημα ειδών διακόσμησης και κοσμημάτων, το γνωστό σε όλους τους Πατρινούς «Mayaba», στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ανάμεσα στην Ερμού και στην Αγίου Νικολάου. Με λίγα λόγια σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Πάτρας.

Μπορεί λοιπόν η Ηφαίστου να πήρε "τα πάνω της" το καλοκαίρι, όμως φέτος τον χειμώνα η Ρήγα Φεραίου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών επενδυτών (Dream City θα είναι κοντά επίσης).

Ο συγκεκριμένος χώρος παρέμενε αναξοποίητος για αρκετά χρόνια και δεν είχε προλάβει καν να "δει" την πεζοδρόμηση της Ρήγα Φεραίου.

Πώς ακριβώς αναμένεται να λειτουργήσει τώρα το «Beau Rivage» στο κέντρο της Πάτρας; Σύμφωνα με πληροφορίες το κατάστημα θα λειτουργήσει σαν restaurant – café – bar, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ανοικτό όλες σχεδόν τις ώρες της ημέρας και της νύχτας για καλό φαγητό με εκλεκτικά πιάτα, καφέ και χαλαρό ποτό, με την ανάλογη μουσική.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι στον πίσω χώρο του κτιρίου, όπου υπάρχει αυλή και κήπος θα λειτουργήσει ψησταριά με μεζέδες, ικανοποιότας όσο τον δυνατόν τα γούστα των περισσοτέρων. Βέβαια όλα αυτά θα τα δούμε στην πράξη. Οι εργασίες, άλλωστε, ήδη έχουν ξεκινήσει στον χώρο.