Έχουν περάσει 13 μέρες από την μέρα που η Στέλλα Μπαρδάκη εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Πάτρα και δεν έχει εντοπιστεί ακόμα κανένα ίχνος της.

Η 16χρονη έφυγε από το σπίτι της στις 6 Αυγούστου το βράδυ και δεν έχει δώσει από τότε κανένα σημάδι ζωής. Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, «η Στέλλα έχει ύψος 1,73μ. και βάρος 65 κ., έχει κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κοντό φόρεμα, μαύρα πέδιλα και έχει σκουλαρίκι στη μύτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεδομένης της παρατεταμένης παραμονής της Στέλλας εκτός οικίας και των κινδύνων που ελλοχεύουν από αυτή, κρίνεται αναγκαία η άμεση εύρεσή της. Η οικογένειά της ανησυχεί ιδιαίτερα και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας να βρεθεί σύντομα και να επιστρέψει κοντά τους».

Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά - Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000.