Σε επιστολή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρίου Μιχάλης Σπυρόπουλος τονίζει τα εξής: «Με την παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα τώρα που τελειώνει η θητεία μου ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρίου, να ευχαριστήσω όλους τους Αντιδημάρχους -Διευθυντές – Προϊσταμένους- Υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων για την βοήθεια που προσέφεραν, παρά τα μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν (οικονομικά – έλλειψη προσωπικού) όπου χρειάστηκε, στα τριάμισι αυτά χρόνια της παρουσίας μου στην θέση του Προέδρου.

Ιδιαίτερα, θέλω να μου επιτρέψετε, να ευχαριστήσω τους δύο διατελέσαντες Αντιδημάρχους, υπεύθυνους για την Δημοτική Ενότητα Ρίου, όπου υπάγετε και η Κοινότητα μας, κκ Μπουρδούλη Κωνσταντίνο (μετέπειτα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας) και Μανέτα Ιωάννη, όπου με την πείρα του και το ενδιαφέρον τους με βοήθησαν να φέρω εις πέρας το δύσκολο έργο μου ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρίου.

Εύχομαι στον κ. Μπουρδούλη, μετά την απόφαση τους να μην ασχοληθεί και πάλι με τα κοινά, μία ευχάριστη , οικογενειακή ήρεμη ζωή με την οικογένεια του, που αυτά τα τελευταία χρόνια λόγω της αγάπης του με τα κοινά, τους έληξε πάρα πολύ.

Στον κ. Μανέτα μετά την τιμή που του έκαναν οι Πατρινοί πολίτες και τον ανέδειξαν και πάλι Δημοτικό Σύμβουλο στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο καλή δύναμη και να αγωνίζεται όπως αυτός ξέρει για το καλό της Πάτρας και του λαού της.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ρίου, όπου υπήρξε μεταξύ μας μία άψογη συνεργασία, με τις διαφωνίες μας, αλλά με μοναδικό σκοπό το καλό της περιοχής μας».