Συνεχίστηκε όλες αυτές τις μέρες το κυνήγι κατά της λαθρομετανάστευσης με σωρεία συλλήψεων στο λιμάνι της Πάτρας. Το Σάββατο συνελήφθησαν δύο  παράνομοι μετανάστες  στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πάτρας.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επίσης, συνελήφθη 28χρονη αλλοδαπή, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πάτρας, η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ανήκουν σε άλλο πρόσωπο με συνεργούς έναν 23χρονο και έναν 24χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι τη συνόδευαν και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Εξάλλου την Πέμπτη συνελήφθησαν, δύο ακόμη παράνομοι μετανάστες  στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε πως κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε μία ακόμα σύλληψη. Ένας 19χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, στο νότιο λιμένα Πατρών. Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, συνελήφθη ο ανωτέρω διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.