Βρήκαν και άλλη παραλία οι γυμνιστές για να κάνουν το μπάνιο τους, στην περιοχή της Καλογριάς.

Πέρα από την γνωστή παραλία όπου συχνάζουν εδώ και αρκετά χρόνια γυμνιστές, αυτή πίσω από το βουνό στο τέρμα της Καλόγριας, κοντά στον αμμόλοφο, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν βρει μία ακόμα, πάντα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όσοι μάλιστα έχει τύχει και έχουν πάει μιλάνε για ακόμα πιο εναλλακτική παραλία που τους φέρνει πιο κοντά στην φύση. Η παραλία αυτή είναι στη δυτική πλευρά της Καλόγριας, μετά το μικρό ποτάμι που διέρχεται από το δάσος της Στροφυλιάς.

Για να την πλησιάσει βέβαια κανείς δεν είναι τόσο εύκολο, αφού χρειάζεται αφού οδηγήσει μέσα στο δάσος, βρίσκοντας τον δρόμο, χωρίς να χαθεί, να διανύσει με τα πόδια, στη συνέχεια, μία σημαντική απόσταση.

Ωστόσο, φθάνοντας εκεί δεν υπάρχουν αδιάκριτα μάτια και φυσικά η παραλία είναι πανέμορφη, απόμακρη και μαγευτική. Μάλιστα, την νέα αυτή παραλία τους οι γυμνιστές την διαφημίζουν εδώ και αρκετούς μήνες στο διαδίκτυο και έχει γίνει γνωστή ακόμα και σε ξένους τουρίστες που αρέσκονται στον γυμνισμό.

Γιατί ο γυμνισμός με βάση όλες αυτές τις απόμακρες παραλίες που υπάρχουν στην Ελλάδα θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι εναλλακτικών μορφών τουρισμού.