Τραγωδία ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο Περιβόλι Δομοκού, όταν ένα 18χρονο αγόρι πέθανε ξαφνικά την ώρα που χόρευε...

Ο 18χρονος ο οποίος διέμενε στην Αθήνα είχε πάει στο χωριό του για την καλοκαιρινή περίοδο και μάλιστα εργαζόταν εποχικά στο εργοστάσιο ντομάτας της περιοχής.

Ο νεαρός βρισκόταν μαζί με τον μικρότερο αδελφό του και άλλα παιδιά στην καφετέρια στην κεντρική πλατεία του χωριού και διασκέδαζαν, αφου γιόρταζαν η μητέρα του και ο αδελφός του.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το γλέντι άναψε για τα καλά στην πλατεία του χωριού και άρχισε ο χορός. Ο Γιώργος που κατά γενική ομολογία ήταν πολύ καλός χορευτής, σηκώθηκε να σύρει πρώτος το χορό.

Τότε ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος. Όλοι πάγωσαν. Οι πιο ψύχραιμοι έτρεξαν να βοηθήσουν.

Μάλιστα στην πλατεία σε απόσταση 50 μέτρων βρισκόταν και γιατρός που έτρεξε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να επαναφέρει τον άτυχο 18χρονο, ωστόσο η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο 18χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Γιώργος ήταν ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στο Περιβόλι. Αυτό το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, αφου είχε περάσει στη σχολή που ήθελε και θα ξεκινούσε τις σπουδές του.

Δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε πολύ άσχημο παιχνίδι.

Η είδηση, σύμφωνα με το newsit, βύθισε όλο το χωριό στο πένθος, που δεν μπορούσε να πιστέψει πως, από τη μια στιγμή στην άλλη, η χαρά και η διασκέδαση μετατράπηκαν σε θρήνο.

Η νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του παιδιού, η κηδεία του οποίου θα γίνει την Τρίτη...