Στο χωριό του, την Άνω Βλασία βρέθηκε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς. 

Ο κ. Λαζουράς παρακολούθησε την ιερή λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας γύρω από την εκκλησία του χωριού το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα ο δήμαρχος έβγαλε τόσες φωτογραφίες που έκανε εντύπωση σε όλους. Φοβερός ρεπόρτερ! Προφανώς θα τις χρησιμοποιήσει στο μπλογκ του, στο οποίο προωθεί τις ομορφιές του τόπου του, ως απλός χρήστης του διαδικτύου, μεταφέροντας έτσι την αγάπη και τον θαυμασμό του για την περιοχή των Καλαβρύτων με τα μοναδικά ιστορικά και φυσικά μνημεία. 

Στο τέλος της λιτανείας ο δήμαρχος κάθισε με την παρέα του και νέους του χωριού για καφεδάκι ενώ αργότερα μαζί με τη σύζυγό του Ισαβέλα, τα δύο του παιδιά Ανδρέα και Δημήτρη, την αδελφή του Αρχοντούλα Λαζουρά και στενούς του φίλους του, κάθισαν στο πανηγύρι του χωριού που έγινε - όπως πάντα - στην είσοδο της Ά. Βλασίας. 

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής, ο κ. Λαζουράς επέστρεψε για να ευχηθεί στους εορτάζοντες και όπως την Πέμπτη έτσι και ανήμερα το ... ξενύχτησε παρά το γεγονός ότι είχε ένα πιεστικό πρόγραμμα που περιελάμβανε και "αστραπές" ταξίδια εκτός Καλαβρύτων. 

Σήμερα, Κυριακή 17 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η ορκωμοσία του δημάρχου και των συμβούλων.