Με το που εμφανίστηκαν χθες το βράδυ στο Αρχαίο Ωδείο έγινε χαμός! Ο λόγος για το αγαπημένο ζευγάρι με ρίζες από την περιοχή μας, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Βάσω Λασκαράκη οι οποίοι έσπευσαν να δουν την παράσταση "Ο Κατάδικός μου" της Ελένης Ράντου. 

Οι δύο ηθοποιοί άφησαν τη μικρή τους κόρη στη μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Κρυονέρι Μεσολογγίου και "πετάχθηκαν" μέχρι την Πάτρα να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους συναδέλφους και φίλους.

Η παρουσία τους στο Αρχαίο Ωδείο, φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητη. Δεν είναι ήταν λίγοι οι Πατρινοί που πήγαν κοντά τους για να βγουν μια φωτογραφία μαζί τους. Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην Πάτρα (έχει πολλούς φίλους και γνωστούς εδώ), ενώ θεωρούνται από τους λίγους ηθοποιούς της γενιάς τους με χαμηλό και ευγενικό προφίλ. 

Διαβάστε τι έγραψε η Βάσω Λασκαράκη για την παράσταση: 

Καλημεραααα
Ξυπνάς με αλλη όρεξη οταν το προηγούμενο βράδυ έχεις δει μια πραγματικά συγκλονιστική παράσταση απο αυτές που σε κανουν να θυμάσαι γιατι αγαπάς το θέατρο κ γιατι διάλεξες αυτο το επάγγελμα.... "ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ" της Ελένης Ραντου !!!!!!!
Καλο μηνααααααααα

Οι δύο τους παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά την παράσταση και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές της! Μαζί με τους δύο ηθοποιούς και άλλοι πολλοί γνωστοί Πατρινοί. 


Η πρωταγωνίστρια με την γνωστή Πατρινή Τζένη Ντούκα στα παρασκήνια μετά την εκπληκτική παράσταση.  


Η Ελένη Ράντου δεν είπε "όχι" για μια αναμνηστική φωτογραφία με την αγαπητή παιδίατρο και πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Νανά Πατρώνη.