Σάββατο 2 Αυγούστου, ένα καλοκαιρινό καρναβαλικό party στο οποίο δίνουν ραντεβού επίδοξα μοντέλα εκτός του χώρου αλλά εντός καρναβαλικών συνόρων…

Σας μπερδέψαμε; Εξηγούμε αμέσως… Η Πάτρα είναι καρναβάλι και ένα από τα πληρώματα του κρυμμένου θησαυρού, το Group 86 καλεί φίλους γνωστούς και φανς στο ετήσιο καλοκαιρινο event του στο κτήμα Ελαιώνα στο Θεριανό Αχαΐας.

To θέμα του party είναι «Carnival model contest»! Αναζητούνται δηλαδή ο mister και miss καρναβαλικό ζευγάρι στον πιο τρελό διαγωνισμό που έγινε ποτέ.

Τη διοργάνωση του event έχουν αναλάβει οι υπεύθυνοι του group 86 Πάρης Λαλιώτης και Αλέξης Γεωργιόπουλος με αφορμή τη παρουσίαση των στολών  για το καρναβάλι του 2015 με θέμα «Burlesque»(μπουρλεσκ).

Μετά από την πορεία του «ison” του «circus” της “medussa” και το «cocoon” αναμένουμε το «burlesque” να δώσει στο καρναβάλι του 2015 το απόλυτο show στο δρόμο.

Στο party του Σαββάτου που ξεκινάει στις 10:30  η δημοφιλής ερμηνεύτρια Ήβη Αδάμου θα δώσει τον παλμό και θα ξεσηκώσει με τα τραγούδια της.


Είναι η guest της βραδιάς σε ένα αποκριάτικο party στην καρδιά του καλοκαιριού.

Κάθε χρόνο το Group 86 ετοιμάζεται από νωρίς…

Η παρουσίαση της στολής του Cocoon έγινε με την Shaya ενώ φέτος η Ήβη θα φορέσει κάτι από “Burlesque».

Ο αποκριάτικος πυρετός αναμένεται ιδιαίτερα ανεβασμένος ενώ η όρεξη όλων έχει χτυπήσει από τώρα κόκκινο. Τώρα η θεματική ενότητα ποικίλει και αναμένεται να δουν πολλά τα μάτια μας σε ένα party που «αγκαλιάζει» όλα τα γούστα.

Περιορισμένος αριθμός διαγωνιζομένων ανδρών και γυναικών. 
Οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν με δύο εμφανίσεις (επίσημο ένδυμα - στολή και μαγιό).

Τηλ .επικ. 6946091153


Summer Carnival Party 2014


Δείτε τι έγινε στο περσινό τους party "The Love Boat"!