>Με αφορμή, διάσπαρτα - στον τοπικό Τύπο και στο διαδίκτυο - δημοσιεύματα για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαία κατά τις επόμενες - όποτε κι να διεξαχθούν - Εθνικές εκλογές, ο Υπ. Βουλευτής Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, με δήλωσή του τονίζει:
 
"Οι πρόωρες εκλογές αποτελούν "θέλω" της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ και η ξεκάθαρη θέση της Κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά είναι...εκλογές στο τέλος της τετραετίας! 
 
Είναι κατά συνέπεια πραγματικά ανώφελη, άκαιρη αλλά και αξιοπερίεργη κάθε κουβέντα ή δημόσιο σχόλιο που γίνεται ως προς τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ στο Νομό Αχαΐας, αν και προσωπικά δεν με αφορούν!
 
Η επιλογή άλλωστε των υποψηφίων Βουλευτών είναι αποκλειστική αρμοδιότητα κι ευθύνη του Προέδρου του κόμματος και η βούλησή του έχει αποδειχθεί, κατά το πρόσφατο παρελθόν,πως δεν επηρεάζεται από εκδοτικά "μπλοκ" και σκόρπιες δημοσιογραφικές "παραφιλολογίες"!
Το ενδιαφέρον εκάστου για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο είναι θεμιτό και υγιές για μία παράταξη "χιλιοταλαιπωρημένη" και με ζητούμενο τη διαρκή ανανέωσή της, ωστόσο η Αχαία δεν είναι Αθήνα, για να "προβάλουν" ορισμένοι ως "διάττοντες αστέρες", που έρχονται κι φεύγουν, "φουμάροντας" τους ψηφοφόρους με "θέσεις", γνωριμίες και ψεύτικα "πολιτικά κοστούμια"!
 
Η Αχαία δεν έχει ανάγκη από παρουσίες που σκοπίμως προβάλλονται τάχα ως "βόμβες", αλλά έχει ανάγκη από καθημερινό ενδιαφέρον για τις μικρές και μεγάλες της κοινωνίες καθώς και τους πολίτες τους και δεν είναι νομός..."βορά" εξόφθαλμων πολιτικών της "μόστρας" ή των media!
 
Και κάτι τελευταίο: Δεν νοείται προφανώς στελέχη της Ν.Δ που δεν έχουν στηρίξει την κυβερνητική πολιτική "Σαμαρά" κατά τη δύσκολη διετία που προηγήθηκε στην εξουσία, αλλά δημόσια "έκραζαν" την Κυβέρνηση, τώρα που τα μνημόνια τελειώνουν κι η κρίση εκτιμάται πως θα ελαττωθεί μέσω των θυσιών των πολιτών, τώρα να "προαλείφονται" και πάλι - ή για πρώτη φορά-  για το ψηφοδέλτιο του κόμματος"!