Συγκίνησε η νεολαία του χωριού με την προσπάθειά της

Την πρώτη του εκδήλωση πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Γομοστού "Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος".

Το αποτέλεσμα, ενθουσίασε τους κατοίκους της περιοχής και όσους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αφού μέσα σε λίγους μόλις μήνες τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου κατάφεραν να προσφέρουν διασκέδαση και χαρά, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 


Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε με τον Αγιασμό του Πολιτιστικού Συλλόγου Γομοστού και όλοι ευχήθηκαν καλή πορεία! Ακολούθησε ο χαιρετισμός του προέδρου του Συλλόγου Ανδρέα Νιφόρα και κατόπιν το γλέντι "άναψε" με τις εμφανίσεις μικρών και μεγάλων στα παραδοσιακά χορευτικά που είχε επιμεληθεί ο Νίκος Πετρόπουλος. 

 


Τα τραπέζια γέμισαν με παραδοσιακές πίτες και πλούσια εδέσματα, φτιαγμένα από τις νοικοκυρές του χωριού. Ο χώρος της εκδήλωσης προσφέρθηκε από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης Νιφόρα. Το νέο ραντεβού δόθηκε για τις 28 Αυγούστου, παραμονή της τοπικής γιορτής όπου ο Σύλλογος επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις. 

Στην γιορτή μεταξύ άλλων έδωσε το "παρών" και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Νικολάου εξήρε τις προσπάθειες των ιδρυτών του Συλλόγου και δεσμεύθηκε ότι η νέα δημοτική αρχή θα είναι πάντα δίπλα τους σε όλες τις δράσεις. 

Δείτε φωτογραφίες από τα χορευτικά του Συλλόγου: