Είναι ένας από τους ωραιότερους Πατρινούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στα γήπεδα της περιοχής. Δεν το λέμε εμείς: Το λένε οι εκπρόσωποι του ασθενούς φύλου που συχνάζουν στα τοπικά γήπεδα και παρακολουθούν τους αγώνες των ομάδων.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γραμματικόπουλο, έναν από τους ομορφότερους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο Πατρινό ποδόσφαιρο και οποίος στις εμφανίσεις του στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά «καίει» καρδιές.

Βέβαια για να τα λέμε όλα ο Γιώργος Γραμματικόπουλος πέρα από όμορφος, είναι και ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα που έχει βγάλει το Πατρινό ποδόσφαιρο την τελευταία δεκαετία.

Ένας παίκτης που θα μπορούσε να είχε κάνει μεγάλη καριέρα στην Παναχαϊκή και όχι μόνο, αλλά οι καταστάσεις που υπήρχαν στην «κοκκινόμαυρη» ομάδα κατά καιρούς δεν του το επέτρεψαν.


Επι το έργο όταν αγωνιζόταν με χρώματα του Ατρομήτου

Είχε μάλιστα φορέσει και την φανέλα της Παναχαϊκής, πριν από έξι χρόνια περίπου, όμως δεν τον άφησαν να συνεχίσει, παρά το γεγονός ότι ξέρει πολλά «καντάρια» μπάλα. Πλέον στα 29 του χρόνια, αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στον ΠΑΟ Βάρδας και βοήθησε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ευχή των κοριτσιών που τους αρέσει να παρακολουθούν ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα των φιλάθλων είναι να «κλείσει» φέτος σε μία ομάδα που να βρίσκεται κοντά στην Πάτρα, όπως ο ΠΑΟ Βάρδας.  Αλλιώς αρκετά κορίτσια  είναι σίγουρο ότι θα διανύσουν πολλά χιλιόμετρα για να τον δουν να παίζει μπάλα.


Σε ένα από τα πολλά γκολ που έχει βάλει


Με τον αδελφό του Νίκο όταν έπαιζαν στην ίδια ομάδα


Ωραίος και με στυλ: Αθλητής και του beach soccer