Κριός

Επανεξετάστε τα δεδομένα και δείξτε προσοχή στις λεπτομέρειες. Παρά τις υποχρεώσεις και τις πολλές ευθύνες θα είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν προβλήματα.

Ακούστε τα προβλήματα του και βοηθήστε τον. Αναζητείστε νέους τρόπους για να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Μάθετε να επικαλείσετε επιχειρήματα αντί να εφευρίσκετε δικαιολογίες για να ξεφύγετε. Μην προβείτε σε νέες συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων αυτήν την εποχή. Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα.

Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Δίδυμοι

Υπάρχει όμως παράλληλα και μια νεφελώδη κατάσταση η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε παραπλανητικά μονοπάτια. Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές.

Φροντίσετε να κάνετε πάντα διάλογο μαζί του και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Φροντίστε να πλησιάσετε τον σύντροφο σας. Χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Καρκίνος

Καταστάσεις έντασης και άγχους δεν αποκλείεται να υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα αυτήν την περίοδο. Μην καινούργιες υποχρεώσεις, αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε.

Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν για αρκετούς από εσάς να αποτελούν πονοκέφαλο ενώ σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά.

Λέων

Οι ελεύθεροι θα νιώσετε ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε μέχρι να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα του. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και μην καταθέτετε τα όπλα. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές.

Σταματήστε να μεταφέρετε το άγχος και την πίεση που έχετε, στην αισθηματική σας ζωή, γιατί το ταίρι σας έχει αρχίσει και κουράζεται ήδη. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας.

Παρθένος

Εκρηκτικές συνθήκες επικράτησαν για τους περισσότερους από εσάς μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Καλό θα είναι να μην κλείσετε καμία οικονομική συμφωνία αυτή την εβδομάδα, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είστε πολύ «μαζεμένοι» και πολύ επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.

Ζυγός

Αποφύγετε να υπογράψετε αυτό το διάστημα διακανονισμούς ή συμφωνίες και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Η δημιουργικότητα σας θα είναι αυξημένη και θα μπορέσετε να αναδείξετε με επιτυχία τα ταλέντα σας.

Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, αντιθέτως κρατήστε μια ουδέτερη στάση μέχρι να οργανωθείτε καλύτερα για να τα αντιμετωπίστε με επιτυχία. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα τις εκκρεμότητες που έχετε, γιατί θα σας αναθέσουν καινούργιες ευθύνες.

Σκορπιός

Ακόμη, θα σας βοηθήσουν ηθικά και πρακτικά, πρόσωπα από το στενό σας φιλικό περιβάλλον. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας είναι αυτά που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αυτήν την εποχή. Κινηθείτε συντηριτικά στα οικονομικά σας και εκμεταλλευτείτε τη στήριξη ισχυρών ανθρώπων του περιβάλλοντος σας.

Προς το τέλος της εβδομάδος προσέξτε λίγο να μην γίνουν οι καθυστερήσεις και τα όποια προβλήματα στα επαγγελματικά, αφορμή για να έρθετε σε σύγκρουση με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να την κρατήσετε σε φιλικό επίπεδο για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν πραγματικά σας κάνει και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις.

Τοξότης

Μέσα από τις καταστάσεις που θα βιώσετε, θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις σας και θα αγωνιστείτε για να φτάσετε τους στόχους που έχετε βάλλει. Οι μετακινήσεις, τα ταξίδια αλλά και οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι πολύ χρήσιμες σε αυτήν την κατεύθυνση. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους.

Στα αισθηματικά σας, σκεφτείτε τα λάθη που έχετε κάνει μέσα στη σχέση σας και μη ρίχνετε συνέχεια τις ευθύνες στο σύντροφο σας. Στον αισθηματικό τομέα όσοι από εσάς έχετε προβλήματα στη σχέση σας θα μπορέσετε τώρα να τα βρείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο μηδενίζοντας τις αποστάσεις μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Στο χέρι σας είναι να βάλλετε μια τάξη στη ζωή σας και να δώσετε τις ανάλογες προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

Τα οικονομικά χρειάζονται λίγη προσοχή και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα σας αγχώνουν. Τολμήστε ανοίγματα που έχετε ήδη υπολογισμένα με κάθε λεπτομέρεια.

Υδροχόος

Εναλλαγές θα υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή αυτό το διάστημα. Με την αισιοδοξία σας βγαίνετε νικητές Η διάθεσή σας δεν θα είναι και αρκετά καλή και ίσως αυτό να οφείλετε στην κάμψη της δουλειάς σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προετοιμαστείτε γιατί θα αρχίσει να πνέει καινούργιος άνεμος στην ερωτική σας ζωή, πράγμα που θα σας ανανεώσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα καλύψετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση προκειμένου να αποφύγετε την υπερκόπωση.

Ιχθείς

Αν δεν ικανοποιείστε με το εισόδημα σας, προσπαθείστε να βρείτε άλλους τρόπους για να το αυξήσετε. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και άσκοπες αγορές και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας.

Οι νέες σχέσεις δεν υπόσχονται πολλά και θα πρέπει να είστε συγκροτημένοι. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οικονομικές απώλειες είναι πολύ πιθανό να συμβούν αυτήν την περίοδο και να σας αναστατώσουν.