Και ενώ η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής έχει αποφασίσει την μεταφορά των γραφείων της, φεύγοντας από την οδό Καραϊσκάκη και Πατρέως μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, η Περιφερειακή Οργάνωση του κόμματος στη Δυτική Ελλάδα λογαριάζει να φέρει τα γραφεία της στο κέντρο της Πάτρας. Στην Πλατεία Γεωργίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της Περιφερειακής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Δυτικής Ελλάδας  έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές τους για να φέρουν τα γραφεία στη Πλατεία Γεωργίου, αναζητώντας χώρο που θα στεγαστούν. Μέχρι τώρα η Περιφερειακή Οργάνωση του κόμματος είχε τα γραφεία στο Αγρίνιο. Αν τελικά προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση η Χρυσή Αυγή αυτό αναμένεται να φέρει σημαντικές αντιδράσεις από φορείς και κατοίκους της Πάτρας.

Σε ότι αφορά τον νέο χώρο της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα που ως γνωστόν φεύγει από την περιοχή της Παντάνασσας, ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η Χρυσή Αυγή ζήτησε να ενοικιάσει διαμέρισμα σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην Τριών Ναυάρχων, ωστόσο στη γενική συνέλευση από τους ενοίκους για το θέμα, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

Μάλιστα η άρνηση των ιδιοκτητών των υπολοίπων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας ήταν κάθετη. Εξελίξεις πάντως στο ζήτημα θα υπάρξουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.