Τι αναφέρει σε επιστολή του ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής Ανδρέας Νικολακόπουλος

Σε ανοικτή επιστολή του ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στην Αχαΐα Ανδρέας Νικολακόπουλος τονίζει τα εξής:

«Ο κ. Δημαράς ο μοναδικός δήμαρχος των τελευταίων δεκαετιών που πέρασε απαρατήρητος από την Πάτρα λόγω του ασήμαντου έργου του, στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή 18 Ιουλίου εισηγήθηκε και εγκρίθηκε “ομόφωνα” ψήφισμα, για το αιματηρό συμβάν με τους μετανάστες στη Μανωλάδα.

Ο Δήμαρχος που με τα υπολείμματα της δημοτικής του ομάδας, δεν κατάφερε να ασχοληθεί και να επιλύσει κανένα μείζον πρόβλημα των δημοτών του, επέδειξε όψιμο ενδιαφέρον για “τον διασυρμό της χώρας διεθνώς” που προεκλήθη από το επεισόδιο στα φραουλοχώραφα.

Το Δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας δεν κατέληξε ποτέ σε κανένα “ομόφωνο” ψήφισμα κατά της κυβέρνησης, που διασύρει και ευτελίζει διεθνώς τους Έλληνες. Όπως επίσης για τους εκατοντάδες χιλιάδες απολυμένους, που άλλοι οδηγήθηκαν ταπεινωμένοι στις λίστες των ανέργων και άλλοι που εργάστηκαν χωρίς ένσημα στη μαύρη αγορά εργασίας και έμειναν απλήρωτοι χωρίς να μπορούν να γραφτούν ούτε στο ταμείο ανεργίας.

Δεν κατέληξαν σε κανένα ψήφισμα εναντίον των ηθικών αυτουργών που οδήγησαν πάμπολλους συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία, ούτε εναντίων αυτών που παρεχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία και υποθήκευσαν το παρόν και το μέλλον της χώρας μας.

Τα ψηφίσματα στην Ελλάδα είναι πάντα “ομόφωνα” όταν έχουν ως αντικείμενο οικονομικά οφέλη, την στήριξη λαθρομεταναστών, γενικά τις λεγόμενες “ευπαθείς ομάδες”, ή τους ανά τον κόσμο κατατρεγμένους. Για τους Έλληνες συνανθρώπους μας που υφίστανται τα δεινά των διώξεων, της στέρησης του δικαιώματος στην εργασία, στη μόρφωση, στη νοσοκομειακή περίθαλψη κ.λ.π. κανένα ψήφισμα από το Δημοτικό συμβούλιο.

Η ανεπάρκεια του κ. Δημαρά καταγράφηκε και στις πρόσφατες εκλογές όπου το εκλογικό σώμα τον αποδοκίμασε. Οι δημοτικοί σύμβουλοι που προεκλογικά
εκλιπαρούσαν για την ψήφο των δημοτών, προφανώς για να διασφαλίσουν θέσεις και προβολή και αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα του δήμου, αποφάσισαν να υπερασπισθούν και το κύρος της χώρας που «διεσύρθη διεθνώς» στα χωράφια της Μανωλάδας…

Υπερβολική αγάπη για την πατρίδα και την εικόνα της στο εξωτερικό; υπέρ ευαισθησία για τα δικαιώματα των ξένων εργατών; ή μήπως τίποτε από όλα αυτά, παρά μόνο μια απροκάλυπτη χοντροειδής υποκρισία; Η κρίση των πολιτών θα δώσει και την απάντηση. Για τα υπόλοιπα η δικαιοσύνη έχει επιληφθεί του ποινικού σκέλους της υπόθεσης και αναμένεται η ετυμηγορία της».