Ο Κώστας Πελετίδης ετοιμάζεται από τώρα για το σχήμα της νέας δημοτικής αρχής, απαρτίζοντας τον στενό πυρήνα των συνεργατών του και της ομάδας του από την στιγμή που θα αναλάβει Δήμαρχος.

 Μέσα στην ομάδα του θα υπάρχουν πρόσωπα που εκλέχθηκαν στις περασμένες εκλογές στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και άτομα που έχουν θέσεις στους μηχανισμούς του τοπικού ΚΚΕ.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Κώστα Πελετίδη να αξιοποιεί τον Χρήστο Κορδά, τον Παύλο Στάμο, τον Διονύση Πλέσσα, τον Παναγιώτη Μελά, τον Θόδωρο Τουλγαρίδη, τον Νίκο Τηλιγάδη, ενώ σημαντικό ρόλο σε θέματα γραμματείας και διοίκησης αναμένεται να έχει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Στον τομέα της Νεολαίας και Άθλησης προορίζεται ο βετεράνος του Απόλλωνα Τάκης Πετρόπουλος, ενώ για τον Καρναβαλικό Οργανισμό το ιδρυτικό μέλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Γιώργος Μπογδανόπουλος. Λόγο στη νέα δημοτική ομάδα θα έχει και ο δημοσιογράφος Στάθης Κεραμιδάς, κυρίως σε θέματα επικοινωνίας και ΜΜΕ.

Φυσικά τα παραπάνω πρόσωπα δεν θα είναι τα μόνα αφού θα γίνει προσπάθεια για την αξιοποίηση όλων των συμβούλων που έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Λαικής Συσπείρωσης. Η πολιτική που θα εφαρμοστεί θα δώσει βάρος στις κοινωνικές δομές, στις λαϊκές συνοικίες και οικογένειες, ενώ θα είναι ταυτόσημη με τις επιταγές του κόμματος του ΚΚΕ, αλλά και της πολιτικής του ιδεολογίας.