«Πατρινή καψούρα» έλεγαν και ξαναέλεγαν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες από την σκηνή! Από 5 έως 70 χρονών οι θεατές βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για να παρακολουθήσουν την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο σε μια συναυλία υπερθέαμα μα πάνω από όλα μια αξιόλογη συνύπαρξη! Ίσως από τις καλύτερες και των δύο καλλιτεχνών!

Το ‘χαμε καταλάβει πως θα ήταν μια μοναδική βραδιά από την είσοδο! Οι fanatics της Άννας Βίσση έφταναν με πανό φορώντας μπλουζάκια για την «Άννα τους» ενώ όσοι λατρεύουν τον Αντώνη Ρέμο συναισθηματικά φορτισμένοι για την στιμή εκείνη που τα τραγούδια του καλλιτέχνη θα τους ταξίδευαν στο παρελθόν…

Μέσα στο Παμπελοποννησιακό, το αδιαχώρητο… Κόσμος κάθε ηλικίας ήταν εκεί για την συναυλία/παράσταση.


Έναρξη…

Μαζί στην σκηνή μετά από ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, εμφανίστηκαν οι δύο καλλιτέχνες τραγουδώντας το «Ένα η Κανένα» του συνθέτη Νίκου Καρβέλα το οποίο μνημόνευσαν στα σχόλια τους, στο τέλος του κομματιού. Τόσο απλά ντυμένοι και χέρι-χέρι ευχαρίστησαν το κοινό που ήταν εκεί ενώ στην συνέχεια υποσχέθηκαν και τελικά πραγματοποίησαν την πιο όμορφη τους συναυλία και την τελευταία στην Ελλάδα!


Αντώνης Ρέμος…

Με φόντο έναν «ρομαντικό ουρανό» στο πρώτο σόλο ο Α. Ρέμος ξεκίνησε να τραγουδά τις επιτυχίες του όπως «Το Πόρτα Ανοιχτή», «Μη ξαναρθείς», «Μείνε», «Τα Σάββατα», « Η καρδιά με πηγαίνει εμένα» και πολλά πολλά ακόμα…


"Φεγγάρια χάρτινα" έφτιαξε η Πάτρα για τον μεγάλο καλλιτέχνη!

Άννα Βίσση…

Η μεγάλη τραγουδίστρια της Ελλάδας βγήκε στην σκηνή με το αγαπημένο «Αντίδοτο» και μέσα με 1 ώρα και κάτι ακόμα ακούσαμε δεκάδες επιτυχίες της από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της μέχρι το σήμερα… Στην αρένα οι φανς της που ήρθαν από όλη την Ελλάδα με πούλμαν την κρατούσαν «ζωντανή» και όλοι μαζί χόρευαν ασταμάτητα με «Έρωτα η πόλεμο» ενώ ερωτεύτηκαν με τις μπαλάντες της… «Δώδεκα», «Μαύρα γυαλιά» και πολλά ακόμα!


Στο μεγάλο φινάλε…

Έπειτα από ένα τρίωρο πρόγραμμα οι δύο καλλιτέχνες βγήκαν μαζί στην σκηνή και με σκετσάκια και πειράγματα, (Θα μείνει στην ιστορία το «μωρή έλα εδώ, που πας» του Αντώνη Ρέμου για την Άννα Βίσση) μας αποχαιρέτησαν με τραγούδια που λατρεύουμε!

Η Άννα Βίσση τραγούδησε Αντώνη Ρέμο και αντίστροφα σε πολύ δυνατές ερμηνείες! Αφού έκαναν onstage τα γενέθλια της υπεύθυνης των συναυλιών τους και χρόνια συνεργάτη τους χόρεψαν μαζί με το κοινό και με τα χέρια ψηλά και πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό αποχώρησαν με ένα μεγάλο χειροκρότημα…

Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά με εξαίρετους μουσικούς (τι να πούμε για το καλύτερο μπουζούκι της Ελλάδας τον Μανώλη Μαραντίνη, ή τον Θανάση Βασιλόπουλο που με το κλαρίνο του, «ανατρίχιασε» όλο τον κόσμο) και που θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις καλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού για το 2014!



Αντώνης Ρέμος & Άννα Βίσση Live στην Πάτρα 14-07-14