Οι 22 τραυματίες είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους

Από θαύμα σώθηκαν οι 30 επιβάτες που ήταν στο υπεραστικό λεωφορείο στη μεγάλη περιμετρική της Πάτρας και το οποίο το πρωί της Πέμπτης ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε.

Οι 22 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς να έχουν κάτι το σοβαρό, πέρα από εκδορές και μικροτραυματισμούς. Μεταξύ αυτών και ο οδηγός του πούλμαν.

Σε ότι αφορά τα αίτια για την ανατροπή του λεωφορείου οι αξιωματικοί της Τροχαίας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες που έχουν ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος, ενώ πολλά θα δείξει η πραγματογνωσύνη που θα γίνει στο λεωφορείο.

Το μεγάλο ερώτημα πάνω σε αυτό είναι αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο μηχανικό μέρος του λεωφορείου ή (κάτι που είναι το πιθανότερο) αν έσκασε ένα από τα μπροστινά λάστιχα του οχήματος με αποτέλεσμα να βγει από την πορεία του.

Πάντως οι αναφορές των μαρτύρων και των επιβατών σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου, απαλλάσσουν τον οδηγό από κάποια ευθύνη, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την οδήγηση του.