Την Κυριακή στη σκηνή του "Μικρού Πρίγκιπα"

Tέσσερις Stand Up Comedians ανεβαίνουν την Κυριακή στη σκηνή του «Μικρού Πρίγκιπα» για μία μοναδική παράσταση που πρόκειται να προσφέρει άφθονο γέλιο.
Πρόκειται για τους ηθοποιούς της φετινής παράστασης «Οn The Road» show που έρχονται από την Θεσσαλονίκη στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στον «Μικρό Πρίγκιπα».

Αλκοόλ, Φοβίες, Σχέσεις, Καταχρήσεις, Κοινωνία, Δυτικές Συνοικίες, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σχολείο, στρατός, καφετέριες, γάμος, κάπνισμα, μη κάπνισμα, σεξ, προφυλάξεις κάθε είδους, παράνοια, δεσμεύσεις, κ.α. είναι ορισμένα από τα θέματα που θα θιχτούν (ή και όχι) στην παράσταση.

Οι Stand Up Comedians  που θα ανέβουν στη σκηνή είναι η «δικιά» μας Πατρινή Ηρώ Κατσούδα, ο Ανδρέας Πασπάτης, ο Θανάσης Σαμαράς  (ο κατά youtube "CAIN") και ο Βασίλης Κατέρης. Guest της παράστασης θα είναι ο Aνδρέας Χάσκαρης.


Cain: Κομπάρσοι - Ελληνικό Ροκ

Χαρακτηριστικό των Shows τους είναι το καθαρό stand up comedy και η παρεΐστικη διάθεση που δημιουργείται. Οι εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη αλλά και στις περιοδείες τους στέφονται πάντα από μεγάλη επιτυχία, πολλά γέλια και έχουν φανατικούς πιστούς της θρησκείας του γέλιου που τους ακολουθούν.

Ώρα έναρξης στις  21.30 το βράδυ.