>Ο Νίκος Νικολόπουλος σε καυστική ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: Η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος δεν αποκαθίσταται, όσο πληθαίνουν οι βουλευτές-«αντάρτες» του γλυκού νερού. Ορισμένοι κοινοβουλευτικοί άνδρες έχουν αναγάγει την «ανταρσία» σε... επιστήμη. 
 
Κάθε τόσο διαφωνούν, λειτουργούν τάχα ως εσωκομματική αντιπολίτευση, απειλούν να μην ψηφίσουν ορισμένα νομοσχέδια ή κάποια επαχθή για τον λαό μέτρα και νομίζουν ότι έχουν επιτελέσει το καθήκον τους.
 
Η χώρα με ευθύνη του Γ. Παπανδρέου μπήκε στο τούνελ της κρίσης και κλήθηκαν οι βουλευτές της τότε συμπολίτευσης να υπερψηφίσουν την «βρώμικη» δουλειά. 
Λήφθηκαν βάρβαρα, απάνθρωπα μέτρα και η κοινωνία γονάτισε. Βρισκόμαστε, ήδη, βαθειά στο τούνελ. Υπ' αυτήν την έννοια οι «αντάρτες», εκ του... ασφαλούς, ελάχιστα πείθουν.
 
Σήμερα, απλώς, οι «αντάρτες» εξασφαλίζουν κάποιες ώρες δημοσιότητας και (νομίζουν ότι) αποκτούν άλλοθι απέναντι στους οργισμένους ψηφοφόρους τους. 
Υποδύονται τον «αντάρτη» μερικές μέρες, προτείνοντας «βελτιωτικές» αλλαγές στα νομοσχέδια κι αφού γίνουν κάποια μερεμέτια επιστρέφουν στο μαντρί.
Πολύς θόρυβος, δηλαδή, άγριο δούλεμα, αλλά έχει αποκαλυφθεί και ελάχιστοι πείθονται.  Η κοινωνία το έχει πάρει απόφαση.
 
Εν τέλει κακό στους εαυτούς τους κάνουν οι βουλευτές που «ωρύονται» αρχικά και μετέπειτα λουφάζουν. Πιο πολύ, όμως, κάνουν ζημιά στο πολιτικό σύστημα και την λειτουργία του, γιατί το κρατάνε καθηλωμένο στην αναξιοπιστία...
 
Είναι βέβαιο ότι αμέσως μετά τις ευρω-εκλογές η αποσάθρωση του πολιτικού συστήματος θα κορυφωθεί. Σε διάστημα ολίγων μηνών θα εξαφανιστούν από τον χάρτη και πρόσωπα και κόμματα.
 
Επειδή η οικονομική κρίση συνεχίζεται για το 70% των Ελλήνων, το τσουνάμι που θα καταστρέψει το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης έρχεται μετά τον Μάιο των εκλογών.


Η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος δεν αποκαθίσταται,από βουλευτές-«αντάρτες» του γλυκού νερού