Τρεις νέοι άνθρωποι, επαγγελματίες, και με έντονη δραστηριότητα στα κοινά της πόλης, συμπορεύονται ως υποψήφιοι με τον Κώστα Χριστόπουλο και τη «Νέα Πόλη» στην εκλογική μάχη της 18ης Μαΐου: Ο αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός, Χρήστος Παπανικολόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβόλας Μιχάλης Χριστόπουλος, και ο επιχειρηματίας Κώστας Κυριακόπουλος.

* Ο Χρήστος Παπανικολόπουλος δήλωσε για την συμμετοχή του στη «Νέα Πόλη»:

Θα είμαι υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος στο Ρίο με τη «Νέα Πόλη» του Κώστα Χριστόπουλου. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να πάρουν την τύχη της πόλης στα χέρια τους.

Έχουμε όνειρα και όραμα.

Αγαπάμε την Πάτρα και θα αγωνιστούμε για να γίνει ανθρώπινη.

* Ο Μιχάλης Χριστόπουλος ανέφερε για την ένταξή του στη «Νέα Πόλη»:

Η ενασχόληση μου με τα κοινά στο δήμο σηματοδοτεί την θέληση της νέας γενιάς να συμμετέχει ενεργά στο να δοθούν λύσεις στα τοπικά προβλήματα.

Λύσεις που θα βασίζονται όχι απλά στην κομματική ταυτότητα, αλλά στην εξυπηρέτηση του κοινού καλού.

Εκπροσωπώ την γενιά μου για να αγωνιστώ μέσα από τον συνδυασμό «Νέα Πόλη», για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, για καλύτερες κοινωνικές υπηρεσίες για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, για την υποστήριξη της γειτονιάς και για δράσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής.

* Ο Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος δήλωσε για την συμπόρευσή του με τον Κ. Χριστόπουλο:

Θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Νέα Πόλη» του Κώστα Χριστόπουλου γιατί πιστεύω σ αυτόν και συμφωνώ με το πρόγραμμα του. Είναι ένας άνθρωπος με λύσεις για τα προβλήματα και όραμα για την πόλη.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να συμβάλω κι εγώ σ αυτή την προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις.

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας και να φτιάξουμε την «Νέα Πόλη» που όλοι ονειρευόμαστε.