Αναστατώνει με τη συμπεριφορά της η Εύη Βατίδου

Η συνήθεια δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα έτσι και η σταρ Ελλάς του 1999 Εύη Βατίδου. Γνωστή, όπως είναι, για τον οξύθυμο χαρακτήρα της, φροντίζει να υπενθυμίζει ανά τακτά διαστήματα πως της αρέσουν οι καβγάδες. Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα αναστατώνει με τη συμπεριφορά της τα καφέ του Συντάγματος, όπου δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας πλέον.

Εδώ και καιρό, πασαρέλες και σόου μπιζ, έχουν κλείσει τις πόρτες τους για την άλλοτε σταρ και εκείνη αποφάσισε να γίνει επιχειρηματίας. Άνοιξε καφετέρια στο Σύνταγμα σε ένα δρομάκι μεταξύ της Ερμού και της Μητροπόλεως, ωστόσο φαίνεται πως η δουλειά δεν πάει τόσο καλά όσο περίμενε η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, με αποτέλεσμα αυτό να της προκαλεί εκνευρισμό και να τα βάζει με τα υπόλοιπα καφέ της περιοχής και τους ιδιοκτήτες τους.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση προκαλεί αναστάτωση, αφού κάνει φασαρία για τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων των συναδέλφων της και καλεί συνεχώς τη Δημοτική Αστυνομία για να τους κάνει έλεγχο. Μάλιστα λέγεται πως αναζητά την παραμικρή υποψία παραπτώματος προκειμένου να καταγγείλει τους ανταγωνιστές της, ώστε να πάρει κι αυτή μερίδιο από την πελατεία της περιοχής.