"Θείο, θείο γειά σου Θείο" φώναζε από την πίστα πριν περίπου 15 μέρες ο Νίκος Βέρτης σε Πατρινό επιχειρηματία ο οποίος βρέθηκε στο Fantasia λίγο πριν κλείσει για το 2014.

Ο Νίκος Βέρτης ο οποίος είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος ταπεινός και κυρίως με αίσθηση του χιούμορ υποδέχθηκε την παρέα από την Πάτρα με μια μεγάλη "αγκαλιά" γι αυτό και εντυπωσίασε και χειροκροτήθηκε από ένα μαγαζί που είχε παλμό, ενθουσιασμό και θετική ενέργεια.

Φυσικά μιλάμε για τον Κώστα Κόζη ο οποίος είναι "Βερτικός" μέχρι το "κόκκαλο"! Χρόνια στην νύχτα με μεγάλη εμπειρία ο Κώστας Κόζης έχει πολλές φιλίες από τον καλλιτεχνικό χώρο και μια από αυτές είναι και ο Νίκος Βέρτης!

Ο αδερφός του, Χρήστος Κόζης πριν περίπου 20 μέρες έγινε πατέρας και η χαρά της οικογένειας Κόζη ήταν μεγάλη που έφτασε μέχρι την Αθήνα!

Ο θείος Κώστας Κόζης δέχθηκε ευχές από τον τραγουδιστή για το νεώτερο μέλος του σπιτιού όχι όμως διακριτικά και χαμηλόφωνα... Όλο το μαγαζί έγινε μάρτυρας μιας πολύ ευχάριστης στιγμής.

Όσο για το χαρούμενο θείο; Από τότε δεν έχουν σταματήσει να τον πειράζουν οι φίλοι του που ήταν "παρών" στο Fantasia.


Νίκος Βέρτης - Κώστας Κόζης (2013 στην Πάτρα)

Μετά από τρία χρόνια επιτυχίας ο Νίκος Βέρτης έριξε αυλαία στο Fantasia μέσα σε κλίμα συγκίνησης πριν μια εβδομάδα. Το μέλλον του ωστόσο στην νυχτερινή Αθήνα μπορεί να παραμένει θολό, μιας και έχει ανάγκη από ξεκούραση και μέσα από την προσωπική του σελίδα θα ανακοινώσει ο ίδιος τα επόμενα βήματά του.