Η απόριψη της δημοτικής αρχής για δωρεάν παραχώρηση, με υπογραφή σύμβασης χρησιδανείου, της χρήσης κτιρίων στο Κάμπινγκ της Αγυιάς στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο, στην Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου, στην Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας, στον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών (ΑΟΠ), στη Λέσχη Φίλων Βέσπας Αχαΐας, στη Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας (ACES) και στη Λέσχη Κλασικής Ευρωπαϊκής Μοτοσικλέτας με την επωνυμία "ΛΕΚΛΑΜΠ", έχει προκαλέσει "πόλεμο" στο διαδίκτυο.

Γκρίνια και σχόλια που αν μη τι άλλο δεν ευνοούν καθόλου τον Γιάννη Δημαρά και τους συνεργάτες του που εν όψει εκλογών ζητούν ψήφο από τους Πατρινούς πολίτες για να συνεχίσουν το έργο τους.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση απέρριψε τα αιτήματα, κατηγορώντας την δημοτική αρχή του Γιάννη Δημαρά για ψηφοθορική πρακτική, καθώς το θέμα ήρθε προς συζήτηση ένα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές.

Στη συνεδρίαση υπήρξαν και στιγμές έντασης, καθώς στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βρίσκονταν και εκπρόσωποι συλλόγων που είχαν ζητήσει την παραχώρηση κτιρίων.

Από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου ο αντιπρόεδρος Σπήλιος Λαλιώτης έγραψε στο Facebook:

"Από παιδί μεγάλωσα στην Πλάζ του ΕΟΤ της Πάτρας όντας κάτοικος των Μποζαϊτίκων.

Έχοντας λοιπόν στο μυαλό μου την όμορφη εικόνα της Πλαζ, ως αντιπρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου, πρότεινα στο Δ.Σ. της Λέσχης μας, να ζητήσουμε χώρο για τη στέγαση των γραφείων μας σε ένα από τα Δημοτικά κτίσματα της Πλάζ. 12 τμ ήταν ο χώρος που μας πρότεινε η Δημοτική Αρχή. Αντίστοιχους χώρους ζήτησαν άλλοι 7 Σύλλογοι, μεταξύ των οποίων δύο Ιστιοπλοϊκοί, 4εις λέσχες μοτοσυκλέτας και ο ΑΟΠ. 
Λυπήθηκα πραγματικά για την άθλια εικόνα της Πλάζ κατά την επίσκεψή μου με τους εκπροσώπους των άλλων συλλόγων, όταν πριν από ενάμιση μήνα βρεθήκαμε στο σημείο για να δούμε τους χώρους που θα μας έδιναν. Η Πλαζ ήταν λεηλατημένη, κατεστραμμένη, ενώ παντού υπήρχαν ακαθαρσίες από όσους βρίσκουν εκεί καταφύγιο. 

Σήμερα λοιπόν το θέμα μας συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, ο Θεός να το κάνει Δημοτικό Συμβούλιο… 
Χάβρα θα μπορούσε να το πει κανείς καθώς την ώρα που πήρα το λόγο για να θέσω τους στόχους της Λέσχης μας, άλλος ήταν στο Facebook, άλλος βγήκε για τσιγάρο και άλλος έκανε χαβαλέ με τους διπλανούς του. Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης τελικά με αστείους ισχυρισμούς, απέρριψαν το σχέδιο να δοθεί στις λέσχες η Πλαζ. 

Να σημειωθεί ότι στόχος της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου ήταν η διοργάνωση εκδηλώσεων Πανελλήνιου ενδιαφέροντος που θα έδινε ζωή και να αξιοποιούσε τον έως τώρα εγκαταλελειμμένο χώρο της Πλαζ. Τέλος να αναφέρουμε ότι με δικά μας έξοδα και προσωπική δουλειά θα επισκευάζαμε το κτίσμα που θα μας παραχωρούσαν.

Μετά τα όσα είδα και άκουσα σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο προτείνω στους Πατρινούς, τώρα που είναι προεκλογική περίοδος έστω για λίγο να περάσουν από ένα Δημοτικό Συμβούλιο για να θαυμάσουν τους ανθρώπους που ψήφισαν".