Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: "Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σε μια χρονικά πολύ κρίσιμη καμπή για την Ελληνική Αστυνομία λόγω της αναδιάρθρωσης της, αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή στη Δυτική Ελλάδα. 

Θέλω ειλικρινά, να ευχαριστήσω την ηγεσία του Σώματος, για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και να τους διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης μου με όλες μου τις δυνάμεις. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές, τους Φορείς και τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας, αλλά κυρίως όλους τους συναδέλφους - συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη στήριξη τους. 

Η Ελληνική Αστυνομία στο πρόσφατο παρελθόν έχει να παρουσιάσει στην Περιφέρεια μας πολλές και σημαντικές επιτυχίες, σε όλους σχεδόν τους βασικούς τομείς δραστηριότητας της και ιδίως στην καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης και της μικροεγκληματικοτητας αλλά και στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. 

Πιστεύω ακράδαντα πως όλοι μας, παρολες τις δυσκολίες, θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε την αποστολή μας προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο με τον ίδιο ζήλο και με την ίδια υπευθυνότητα, σύνεση και αποτελεσματικότητα. 

Θέλω, να διαβεβαιώσω τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας πως η Ελληνική Αστυνομία θα είναι πάντοτε δίπλα τους, αλληλέγγυα σε κάθε νόμιμο και λογικό αίτημά τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαμόρφωση και διαφύλαξη ενός περιβάλλοντος ασφάλειας στην περιοχή μας. 

Κλείνοντας θέλω να εκφράσω την εμπιστοσύνη μου για όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Δυτικής Ελλάδας και να τονίσω, ότι σε κάθε προσπάθεια που καταβάλουμε, είναι πολύ σημαντικό, μέσα από αλληλεγγύη και συνοχή να έχουμε τη συμπαράσταση της κοινωνίας γιατί η μείωση της εγκληματικότητας και η διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος. ασφάλειας στην περιοχή μας δεν είναι μόνο υποχρέωση της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά υποχρέωση όλων μας".