Κριός

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να αξιολογήσετε τις καταστάσεις ή ακόμη και κάποιες ευκαιρίες. Εξοικονομήστε ελεύθερο χρόνο για να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί θα βρεθείτε μόνοι και δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων. 

Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και εξετάστε αναλυτικά τις καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Ταύρος

Στον ερωτικό τομέα οι ανασφάλειες ή κάποια προβλήματα που έχετε με τη σχέση σας μπορεί να σας έχουν κάνει λίγο εγωιστές και να λειτουργείτε σπασμωδικά. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες.

Στον οικονομικό τομέα δε θα συναντήσετε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα. Τα άστρα προβλέπουν, για τα προσωπικά σας, ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν ζήλιες πάθη και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Δίδυμοι

Δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή να κάνετε λανθασμένες κινήσεις γιατί θα έχετε αρνητικές επιπτώσεις στη καριέρα σας. Θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και θα ανανεωθείτε. Μην κάθεσαι! Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν.

Προσέξτε τα λόγια που θα πείτε, γιατί θα πληγώσετε το σύντροφο σας και θα απομακρυνθεί. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Καρκίνος

Στα οικονομικά σας θα σημειωθεί μια αύξηση των εσόδων σας και θα κινηθείτε πιο άνετα αυτή τη περίοδο. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται σε ισορροπία ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα είστε απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Στον οικονομικό σας τομέα, προσέξτε γιατί θα σας πιάσει η καταναλωτική σας μανία και γρήγορα θα αδειάσει το πορτοφόλι σας. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνετε όμως φαίνεται να λειτουργεί ανασταλτικά για πολλούς από εσάς.

Λέων

Από την μια θα αισθάνεστε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο και από την άλλη θα υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές οι οποίες στο τέλος θα σας βγουν σε καλό. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα.

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι, θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον με το ταίρι σας.

Παρθένος

Τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του, γιατί αργότερα θα το βρείτε μπροστά σας. Το θέμα δεν είναι να περνάτε μόνο εσείς καλά, αλλά και οι κοντινοί σας άνθρωποι. Τώρα είναι καιρός για έρευνα και δράση, στα θέματα που σας απασχολούν στον εργασιακό σας χώρο.

Φανείτε προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες. Φροντίστε να τις αρπάξετε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

Ζυγός

Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο και σας προβληματίσουν έντονα. Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Περιορίστε κάθε ισχυρό συναίσθημα.

Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας εκκρεμότητες και να οργανωθείτε καλύτερα. Τα αισθηματικά στην καλύτερη περίπτωση παραμένουν σε ισορροπία με δεδομένο ότι η προσοχή σας είναι στραμένη στην δουλειά.

Σκορπιός

Να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας και να προσπαθείστε να μην δώσετε λαβές για αρνητικά σχόλια στη δουλειά σας. Οι ελεύθεροι απελευθερωθείτε από τις ανασφάλειες σας και προχωρήστε μπροστά κάνοντας μια νέα αρχή. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Στα ερωτικά, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία με το έτερο ήμισυ σας, γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μεταξύ σας και δεν θα πρέπει να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στον εργασιακό σας χώρο θα συμβούν μπερδέματα και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας.

Τοξότης

Αν και από την φύση σας φαίνεται πως είστε αρκετά ψύχραιμοι ή μάλλον ιδιαίτερα προσεκτικοί, εδώ θα χρειαστεί κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να αποφύγετε την ένταση που θα δημιουργηθεί σε θέματα σχέσεων με τους άλλους. Θυμηθείτε όμως ότι τώρα βάζετε τις βάσεις για τη χειμερινή περίοδο. Με την αισιοδοξία σας βγαίνετε νικητές Η διάθεσή σας δεν θα είναι και αρκετά καλή και ίσως αυτό να οφείλετε στην κάμψη της δουλειάς σας.

Προσέξτε καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει περίπτωση να μην πάει τόσο καλά όσο θα επιθυμούσατε. Σε όσους από εσάς τα όποια σχέδιά σας καθυστερούν μην το βάζετε κάτω.

Αιγόκερως

Προσέξτε λίγο τις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Αν διατηρήστε την ψυχραιμία σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να βγείτε αλώβητοι από όλα αυτά που συμβαίνουν τριγύρω σας. Απογοήτευση, αιφνιδιασμοί αλλά και ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας είναι μέσα στις πιθανότητες.

Αποφύγετε σκηνές ζήλιας και καβγάδες με το ταίρι σας και δείξτε του περισσότερη εμπιστοσύνη. Γι αυτό θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να αναμείβονται.

Υδροχόος

Έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τις υποθέσεις σας μέσα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο. Επεκτάσεις αλλά και καινούριες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν σε πολλούς από εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Μη ασχοληθείτε με προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος καλύτερα.

Οι συνθήκες είναι όμως κατάλληλες για να εντείνετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να υλοποιήσετε καινούργια σχέδια. Στα οικονομικά σας περιορίστε έξοδα και σπατάλες και προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, για να έχετε όταν τα χρειαστείτε.

Ιχθείς

Δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Η αισθηματική σας ζωή για σας που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις αρκετά δοκιμάστηκε και τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία για να βάλλετε γερές βάσεις για να υπάρξει μέλλον με τον σύντροφο σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά.

Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο καλλιτεχνικής έμπνευσης.