Πρέπει άμεσα να βγεις στην αγορά εργασίας και δεν έχεις τα κατάλληλα εφόδια;

Χρειάζεσαι έναν υπεύθυνο επαγγελματικό φορέα για να λάβεις τη σωστή κατάρτιση; Είσαι ανάμεσα από δεκάδες επιλογές και δέχεσαι την μία πρόταση μετά την άλλη;
 
H σχολή Carierra Πάτρας Ε.Ε.Σ., με άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας, παρέχει εκπαίδευση σε πέντε περιζήτητους τομείς, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική και Nέες Τεχνολογίες, Επισιτισμό και Τουρισμό, Εφαρμοσμένες Τέχνες και Επαγγέλματα Ομορφιάς, μέσω διετών, ετήσιων και ταχύρυθμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
 

H σχολή Carierra Πάτρας Ε. Ε.Σ., αφουγκράζεται την ανταγωνιστική αγορά εργασίας και αντιλαμβάνεται εγκαίρως τις ευκαιρίες που δημιουργούνται, γι’ αυτό ανταποκρίνεται άμεσα, επιδιώκοντας πάντα να προσφέρει σπουδές σε σύγχρονα, περιζήτητα και κερδοφόρα επαγγέλματα. Πιο συγκεκριμένα, η Carierra Πάτρας απευθύνεται σε:

· Εργαζομένους, που θέλουν να βελτιώσουν την επαγγελματική τους εξέλιξη.
· Επιχειρηματίες, μικρών ή μεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.
· Eταιρίες, που θέλουν να εξειδικεύσουν το προσωπικό τους.
· Άνεργους, που θέλουν με χαμηλό κόστος και σε μικρό χρονικό διάστημα να λάβουν κατάρτιση και πιστοποίηση που θα τους βοηθήσει να αποκατασταθούν επαγγελματικά.
· Μαθητές, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ, Λυκείων, Γυμνάσιων που θέλουν να λάβουν πιστοποιήσεις σε υπολογιστικά προγράμματα ή να εξειδικευθούν στον τοέα τους.
·  Επαγγελματίες, που θέλουν να αλλάξουν καριέρα.
·  Στον καθένα που θέλει να πιστοποιήσει ή να βελτιώσει τις γνώσεις του.
·  Σε εσένα, που πιστεύεις στη δια βίου εκπαίδευση.

Μία από τις πλέον περιζήτητες επαγγελματικές σχολές, αφορά την κομμωτική η οποία εντάσσεται στα επαγγέλματα ομορφιάς. Είναι γεγονός ότι τα επαγγέλματα που αφορούν την αισθητική μας εικόνα όπως η κομμωτική, έχουν μεγάλη ζήτηση και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.
 
Οι λόγοι που  κάνουν τη σχολή CARIERRA Πάτρας να υπερτερεί από τα άλλα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών είναι: το εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό, η ουσιαστική διδακτική ύλη, η πρακτική εξάσκηση, τα Taylor-made προγράμματα σπουδών, η δυνατότητα επανάληψης τμήματος, το περιβάλλον, η ενημέρωση, τα  δωρεάν μαθήματα χρήσης Η/Υ, τα προγράμματα εξειδίκευσης, η σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, μα πάνω απ’ όλα η πολιτική τιμών.
 
CARIERRA Πάτρας
email: [email protected] Μαιζώνος 121 (1ος οροφος) τηλ:2610-622633.