Στο RESCUE o Mικρός Νικόλας!

Έχει συζητηθεί πολύ και έχει προκαλέσει αντιδράσεις παρόλα αυτά έχει κοινό αφου  η ιδιαίτερη rap που υποστηρίζει  κανει «κλίκς» στο YouTube που θα ζήλευε κάθε καινούριος καλλιτέχνης…

Ο λόγος για τον μικρό Νικόλα από την Ηλεία! Ο μικρός Νικόλας είναι το alter ego του Νικόλα Ανδρουλάκη του «πιτσιρικά» που ραπάρει στο χωριό του, στην Ζαχάρω και τραγουδά στιχάκια ανάρμοστα για κάποιους, αστεία για κάποιους άλλους, αλλά σίγουρα εξεζητημένα..

Ο μικρός Νικόλας λοιπόν σήμερα το βραδυ θα κανει μια live εμφάνιση στο rescue café bar στην Πουκεβίλ για να συναντήσει τους Πατρινούς Φίλους του! Ο ίδιος δεν αρνήθηκε την πρόταση του ιδιοκτήτη Κώστα Μπελεζώνη που του ζήτησε να ακουστεί το σουξέ του, που δεν είναι άλλο από το «θα φρίξει το σκυλί, θα γ…. ο Δίας»

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο video του Μικρού Νικόλα από το νομό Ηλείας στο youtube πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια προβολές, ενώ αυτό που κυκλοφόρησε το 2011 τις 800.000!

Την ίδια ώρα τραγούδια γνωστών ελλήνων τραγουδιστών όπως της Άννας Βίσση και των Πυξ Λαξ φθάνουν τα 500.000 έως και 2.000.000 χτυπήματα και αναφερόμαστε σε κυκλοφορίες... της προηγούμενης δεκαετίας!

Ρεπορτάζ - Γεωργία Κοσμά